Ocene

Verjamemo, da je vrhunska kakovost mogoča le ob popolni predanosti in zaupanju. In ponosni smo, da kakovost naših vin potrjujejo tudi ocene priznanih vinskih kritikov z vsega sveta. 

Več

Rebula Opoka

2016

Več

Chardonnay

2017

NOV LETNIK

Več

v moč narave. V Brdih je ustvarila idealne klimatske pogoje za rast vinske trte. Zaobljeno briško gričevje radodarno greje primorsko sonce in boža topel mediteranski veter. Naše trte so skrbno izbrane in sajene po tradicionalni vzgojni obliki.

O nas

Pinot Noir Selekcija

2016

NOV LETNIK

Več

v briško zemljo. Na obronke briških gričev jo je že v pradavnini odložilo morje. Veter, dež in sonce so jo tisočletja drobili, spirali in greli. Nastala je opoka, prvovrstna prst, bogata z minerali iz oceanske pradavnine, ki nam omogoča pridelavo edinstvenih vin z razpoznavnim karakterjem terroirja.

O nas

v tradicionalne metode. Izkušnje so nas naučile, da pri vzgoji vinske trte uporabljamo le naravne metode, brez namakanja, umetnih gnojil in insekticidov. Le naravni humus. S tem trto prisilimo v maksimalno izrabo vlage in hranilnih snovi. Zato trta postane močna, sadež zdrav in kompleksen, vino pa elegantno in plemenito.

O nas

Selekcija

Ta vina so bogata na barvi, izredno lepega polnega telesa, ki izraža značilno mineralno noto, kot tudi njihovo izjemno persistentnost.

Več

  • Ne zamudite ugodnih ponudb in novosti. Prijavite se na e-novice.
  • Prijavite se