Svojim vinom se posvečamo z največjo skrbnostjo in potrpežljivostjo. Vsakemu zagotovimo pogoje in čas, ki ga potrebuje, da doseže svojo optimalno zrelost. Da v polnosti izrazi izjemno kakovost in kompleksnost ekološkega grozdja ter specifiko posamezne vinogradniške lege in terroirja.
Spontana fermentacija

Spontana fermentacija
Oblikovanje okusa, vonja in izgleda
Fermentacija je čarobna preobrazba, ki grozdni sok spremeni v vino. Njeno bistvo ni samo v tem, da iz sladkorja naredi alkohol, temveč ima ključno vlogo tudi pri oblikovanju okusa, vonja in videza našega vina. Torej pomembno prispeva k celostni privlačnosti vina.
Zorenje vina

Zorenje vina
je svojevrstna umetnost
Zorenje je eden najpomembnejših korakov v celotnem procesu pridelave vina. Med zorenjem se vino uravnoteži. Okusi in arome se razvijajo in povežejo. Oblikuje se cvetica zrelega vina.
Vedno optimalni pogoji,

Vedno optimalni pogoji,
ki zahtevajo doslednost
Med zorenjem je treba vino v sodih redno nadzirati in dolivati, da ohranjamo želen nivo vina v vsakem sodu. S tem omejimo stik vina s kisikom in omogočimo optimalne pogoje za zorenje.
Ustekleničenje

Ustekleničenje
najboljšega, kar terroir ponuja
Po 16 ali vse do 54 mesecih zorenja v sodih vina previdno pretočimo v steklenice. Zdaj se lahko podajo na potovanje, bolj ali manj nepredvidljivo, dokler na koncu – tako si želimo – vsaka steklenica ne najde miru v teminah kleti, kjer lahko vino zaključi svoj process zorenja.