Za Marjana Simčiča, ki verjame v moč narave, katera je v Brdih že stoletja nazaj ustvarila idealne klimatske pogoje za rast vinske trte, je sorta Chardonnay že več kot trideset let prav poseben izziv.

Na skrbno izbranih edinstvenih legah, z tradicionalno vzgojo vinskih trt prideluje le najboljše grozdje, kar se kasneje izraža skozi karakternost, unikatno eleganco in mineralnost njegovih vin.

Unikatni izbor naših različnih Chardonnay vin

mailing 600p alt

Razprodano. Za informacije o dobavljivosti smo vam na voljo na tel. številki 05 39 59 200 ali e-naslovu shop@simcic.si.

Opis

Za vse strastne ljubitelje naših vin, je Marjan tokrat iz svoje lastne arhive odstopil nekaj steklenic Chardonnay Opoka Jordano Cru 2017.
Zato jih lahko danes ponudimo v prav posebnem ekskluzivnem paketu, ki smo ga v našem vinarstvu tokrat namenili praznovanju Internacionalnega Chardonnay dneva. Zraven Chardonnay Opoke 2017 s 100 točkami nagrajenega vina, boste lahko poskusili tudi druga dva Chardonnay vina, ki jih Marjan izjemno ceni in sta nova letnika na tržišču.

Oglejte si našo ponudbo.

 • image

  Brda Classic

  Z leti zorenja v steklenici ne izgubljajo, temveč pridobivajo na izražanju elegantnosti, prepletene z izjemno všečno mineralnostjo.

  Kupite
 • image

  Cru Selection

  Vina Selekcija so bogata na barvi, izredno lepega polnega telesa, ki izraža značilno mineralno noto, kot tudi njihovo izjemno dolžino.

  Kupite
 • image

  Opoka Cru

  Prepričajo nas z všečnostjo, ki se izraža z izjemno usklajenostjo med bogatim telesom, prefinjeno eleganco in mineralnostjo.

  Kupite
 • image

  Leonardo

  To posebno vino ponuja obilico izjemno lepih arom in vonjav, ki se skozi čas spreminjajo, dozorevajo in združujejo v čedalje bolj uglašeno harmonijo.

  Kupite
 • Ne zamudite ugodnih ponudb in novosti. Prijavite se na e-novice.
 • Prijavite se